Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω : Xryso Alma Epi Kontw Apo Thn Katerina Stefanidh Sto Rio A8lhtika Eidhseis - Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια πέρασε και τα 4.75.

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω : Xryso Alma Epi Kontw Apo Thn Katerina Stefanidh Sto Rio A8lhtika Eidhseis - Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια πέρασε και τα 4.75.. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η ελένη πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ.

Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) H κατερίνα στεφανίδη γεννήθηκε στις 4 φεβρουαρίου του 1990 στην αθήνα. Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ.

Xalkino Metallio Sto Alma Epi Kontw Gia Th Stefanidh Eidhseis Nea To Bhma Online
Xalkino Metallio Sto Alma Epi Kontw Gia Th Stefanidh Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κατερίνα στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της:

Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ. Σε μια γκρίζα περίοδο αγωνίζομαι στο άλμα επί κοντώ επειδή είναι κάτι που μου αρέσει, διασκεδάζω κάνοντάς το και το αγαπώ όμως, από μικρή ηλικία κάποια στοιχεία καταδείκνυαν ότι ήμουν καλή στο άλμα επί κοντώ. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: H κατερίνα στεφανίδη γεννήθηκε στις 4 φεβρουαρίου του 1990 στην αθήνα. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο άλμα επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη κερδίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η ελένη πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15.

Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ.

Top Woman H Katerina Stefanidh Poy Prwteyse Sto Alma Epi Kontw Se Agwnes Sth Nea Yorkh Yperebh Ta Tessera Metra Kai 60 Ek Eirinika Gr
Top Woman H Katerina Stefanidh Poy Prwteyse Sto Alma Epi Kontw Se Agwnes Sth Nea Yorkh Yperebh Ta Tessera Metra Kai 60 Ek Eirinika Gr from m.eirinika.gr
Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019. Σε μια γκρίζα περίοδο αγωνίζομαι στο άλμα επί κοντώ επειδή είναι κάτι που μου αρέσει, διασκεδάζω κάνοντάς το και το αγαπώ όμως, από μικρή ηλικία κάποια στοιχεία καταδείκνυαν ότι ήμουν καλή στο άλμα επί κοντώ. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: Αναμφισβήτητα μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα της δεκαετίας στο επί κοντώ γυναικών. «διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video). Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ.

Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ. Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη. Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η ελένη πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της.

Χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης.

Xrysh H Katerina Stefanidh To Xryso Metallio Sto Alma Epi Kontw Running Magazine
Xrysh H Katerina Stefanidh To Xryso Metallio Sto Alma Epi Kontw Running Magazine from runningmagazine.gr
Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Η απονομή χρυσού μεταλλίου στην κατερίνα στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2016 στο άμστερνταμ *. «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016.

Τη σάντι μόρις θα τη συναντήσεις τούτες τις ημέρες στην ντόχα να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της κατερίνας στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ.

Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Ηταν το 6ο μετάλλιο της ελλάδος στους 31ους. Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια πέρασε και τα 4.75. Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε. Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ.

Σε μια γκρίζα περίοδο αγωνίζομαι στο άλμα επί κοντώ επειδή είναι κάτι που μου αρέσει, διασκεδάζω κάνοντάς το και το αγαπώ όμως, από μικρή ηλικία κάποια στοιχεία καταδείκνυαν ότι ήμουν καλή στο άλμα επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.